Over ons

Over W. Van den Brink

LMB W van den Brink B.V. is een landbouwmechanisatiebedrijf dat al vele jaren ervaring heeft met het verkopen en repareren van machines voor land- en bosbouw.
Het bedrijf is begin zestiger jaren opgericht door Wouterus van den Brink. De werkzaamheden bestonden toen hoofdzakelijk uit verkoop en reparaties van landbouwmachines voor boeren uit de omgeving.
Medio jaren 80 is het bedrijf zich door de opkomst van de Valtra tractoren ook gaan toeleggen op de bosbouw.

Eind jaren tachtig is de V.O.F. W van den Brink opgericht welke bestond uit Wouterus van den Brink en Wout Willemsen,  die al  jaren werkzaam was binnen het bedrijf. Na een 20-tal jaren heeft Wouterus (hij was toen 82 jaar!) zijn aandeel aan Wout overgedaan en sinds begin 2022 is Erwin Willemsen de nieuwe eigenaar.

Door de jaren heen groeide het bedrijf gestaag en zijn er diverse dealer-,  en importeurschappen  van gerenommeerde  merken verworven,  o.a. Fendt, Valtra, Kühn, Weidemann,  Komatsu en Farmi, en kreeg het bedrijf een regionale functie.
U bent van harte welkom aan de Schilschoterweg in Harskamp,  maar u kunt natuurlijk ook bellen of mailen.

Magazijn

Voor onderdelen kunt u terecht bij ons uitgebreide magazijn, waar onze magazijnman u graag helpt en advies geeft.
De meeste onderdelen kunnen wij direct uit voorraad leveren om u zo snel mogelijk van dienst te zijn.
Mocht er toch een onderdeel niet op voorraad zijn? Dan kunnen we dat meestal de volgende morgen al in huis hebben. Het is ook mogelijke uw gewenste onderdeel op te sturen naar uw bedrijf of klus.
U kunt ook zelf uw onderdelen bestellen via My partspartner.

Werkplaats

In onze werkplaats kunt u terecht voor alle voorkomende werkzaamheden aan uw land of bosbouwmachine.
Door onze jarenlange kennis/ ervaring en steeds actuele bijscholing zijn wij in staat om uw kostbare machines perfect te onderhouden.
Voor reparatie en diagnose beschikken onze monteurs over het juiste gereedschap en apparatuur in onze werkplaats.
Zo hebben wij de juiste apparatuur voor reparatie en vervaardiging van hydraulische slangen en leidingen, kunnen wij bandenlekkage snel verhelpen, verlenen wij airco service en zijn wij in staat om met onze testcomputers elektrische storingen of softwareproblemen op te lossen.
Service op locatie behoort bij ons ook tot de mogelijkheden, daarvoor staan drie goed ingerichte servicebussen ter beschikking.

Over ons

Onze fotogalerij

Nieuwsberichten